Sommar blogginlägg

10 blogginlägg kan du skapa från en sommar semester

Exotiska platser. Flygplan, tåg och bilar. Total avkoppling och kvalitetstid med vänner och familj. En semester i sommarmånaderna är en av de mest omhuldade upplevelser som vi har varje år. På samma sätt som du nytta av ett miljöombyte, en ny uppsättning kläder och awesome nya upptäckter – kan din blogg också!

En semester gör utmärkta blogginnehåll, och det finns många sätt du kan införliva alla aspekter av din resa, ändra upp ditt innehåll och dela en annan sida av ditt liv med dina läsare. Oavsett om du är en garderob foodie eller den mest effektiva packaren någonsin – dessa post idéer är säker på att uppdatera din blogg och glädja din målgrupp.

 

En packlista

Naturligtvis inte menar vi lista ut varje, enskild du är få – men delar en visuell collage eller Polyvore / ShopStyle set av högdagrar och viktiga bitar du förpackning. (Varför inte göra en Pinterest-anslagstavla medan du är på det, också!) Ge några sammanhang och förklara varför du gillar och behöver ett par av de bästa. Gör dina läsare som känner att de kan redan föreställa din ensembler från tillbehör till skönhetsprodukter, bikinis och skor –! (Detta är också en stor möjlighet att använda din affiliate nätverkslänkar.)

Natursköna Outfit inlägg

En semester borta från din hemstad eller nuvarande plats är en naturlig uppsättning upp för bra utomhusprojekt. Oavsett om du är i fjällen eller på stranden, traipsing genom en europeisk storstad eller spendera tid med din familj där hemma, kommer att en ny inställning ge din blogg ett ryck av energi. Den ny inspiration för din målgrupp och ett annorlunda klimat att klä för är en win-win. Utforska din nya plats och visa sin karaktär och skönhet så mycket som du kan.

Skapa en stadsguide

o en av de bästa delarna av resor är att få insvept i det lokala livet och kulturen. Hålla en anteckningsbok eller kör lista på telefonen av olika platser, restauranger, sevärdheter, stränder och allt annat du gör på din resa. Läsarna ser att du för stil råd, så det är ett naturligt steg att visa dem dina andra intressen också. Tillhandahåller länkar och bilder, dela din insider råd i ett vänligt och personligt sätt. På samma sätt vi litar på våra vänner för att rekommendera aktiviteter och äter när vi reser, litar målgruppen av vänner och främlingar lika du, alltför!

Dela köp och granskning lokala butiker

o om det är ett grand varuhus i Paris eller en loppmarknad i Santa Fe, människor älska till veta om där du faktiskt köpa saker älskar du. Knäppa några bilder av atmosfären, ta del av vad du köper och om butiken har en hemsida eller e-handel komponent. Det blir som att låta dina läsare i en utmärkt hemlighet.

Skapa en spellista som passar din plats

Om du inte är en musik person sedan blir det – så men ett bra soundtrack att sätta stämningen på en resa är något många människor inte kan leva utan! (Och även om dina läsare inte resor, de kan transporteras bara genom att lyssna!) Du ska kanske sammanställa en samling av klassisk rock och folkmusik för en cross-country roadtrip eller några 1960-talet franska pop för en helg på The Riviera. Skapa en delbar spellista kan du använda Spotify eller ansluta till Grooveshark.com (Grooveshark kan du bädda in en spelare i ditt inlägg eller skapa en unik länk till din spellista).

Recept från måltider du kokat

Kanske du en garderob kock, kanske en semester bara framhäver din önskan att prova lokala rätter eller använda köket i din hyra lägenhet. Recept och mat bilder är älskade och njöt av nästan alla – eftersom vi alla har att äta! (Du kan säga samma sak om att få klädd, höger?) Inlägg som dessa också fungera att dela en annan sida av din personlighet och smak (bokstavligen) med ditt samhälle.

Resor skönhet och Make Up Tutorials och Tips

o är Odds om du reser, du kommer att vara i ett nytt klimat med olika väder och därför – du kan behöva ändra din hud vård eller skönhet rutin. Dela din favorit solskyddsmedel, friss tamers, vattenfast mascara, du namn den! Du kan även skapa ett roligt hår tutorial för stranden vågor eller en fishtail braid som är perfekt för turist dagar. Du kan skapa detta innehåll och dela det på alla dina plattformar – Tänk video, foton, Pinterest och Tumblr!

En dag för dag Journal

o om du är på en plats med tillgång till Internet, skriva ett kort inlägg i slutet av dagen att aktier bilder och tid-bitar från dina äventyr. Schemalägga att lägga nästa morgon så du kan sova i eller vakna upp och gå för en vandring – utan att störa din avkoppling. Om du är i en strikt Internet-fri zon (frivilligt eller inte) bara anteckna anteckningar för hand och sedan dela dem i en dag-för-dag belyser format när du återvänder.

Ett fotogalleri av vad du gjorde och såg

o Vacations är den perfekta ursäkten att öva dina fotokunskaper. Om du flitigt behärska funktionerna i en DSLR eller snappa bort på din iPhone, hålla din fotografens öga utbildade på din omgivning. Leta efter detaljer i arkitekturen, kulturella nyanser och intressanta människor. Öva din gatan stil! Välj de bästa bilderna från dina äventyr, redigera dem och dela dem i kronologisk ordning, lägga bitar av kommentarer här och där. Dina läsare kommer att njuta av att få en glimt in i din resa samt att se ett nytt ställe!

Ett Instagram-inlägg

o kameran bröt. Du kunde inte vård mindre. Du var tvungen att gå utanför nätet. Om allt du bryr dig att dela medan semestrar är några Instagram stunder och scener här och där – bli det så. (Vi hör dig, ibland måste man ställa ut!) Detta är också en bra filler-post om du behöver tid att få dina stora inlägg Läs Återkommen. Ordna ett collage med Photoshop eller en online editor som PicMonkey.com eller placera dem en efter där andra i rad. Glöm inte att dela en länk till ditt konto med en Instagram viewer som Web.stagram eller Statigr.am.